Lanserar ytterligare ett nytt community-varumärke

M.O.B.A. Network via dotterbolaget CriticalClick Network lanserat det nya community-varumärket Farmfriends.gg. Det nya varumärket riktar sig mot gaming-genren “farming simulator games” som är en stor och populär genre. Tanken med Farmfriends.gg är att samla de största titlarna inom farming simulation under ett varumärke och erbjuda spelarna verktyg och guider för att förbättra sin spelupplevelse. Initialt riktar sig Farmfirends mot spelare av det största spelet inom farming simulation, Stardew Valley, men kommer addera nya titlar till produkten.

Lanseringen av Farmfriends.gg är en del av M.O.B.A’s stragtegi att etablera sig inom ytterligare stora gaming-kategorier för att skapa communities för fler spelare världen över. M.O.B.A’s exponering mot spelare har varit främst mot stora PC-spel (League of Legends, DOTA2 etc.) men i och med lansering av nya varumärken kan vi även rikta oss mot spelkategorier på konsol och mobil samt spelarkategorier och demografier vi tidigare inte nått. M.O.B.A. kommer att fortsätta lansera nya varumärken inom fler spelkategorier under 2022.

Your privacy

The cookies that are used on this web site are collecting statistics and measuring the amount of users and page views on the site. They are not personalized and can not be connected to any users identity.