M.O.B.A. Network ingår konkurrenskraftigt annonsavtal med Raptive

M.O.B.A. har skrivit ett nytt annonsavtal med USA-baserade Raptive, som driver ett globalt annonsnätverk och som sedan tidigare hanterar annonsutbudet för community-webbplatserna som drivs av MOBAs dotterbolag Magic Find. Avtalet ger MOBA möjlighet att överföra ytterligare  community-webbplatser till samma förbättrade villkor över tid, när andra kontrakt löper ut. Avtalet ger kraftigt förbättrade villkor och kommer att leda till ökad intjäning för M.O.B.A.

De nyligen förvärvade webbplatserna från Wargraphs, LeagueofGraphs.com och Porofessor.gg kommer att vara de första tillgångarna som flyttas över till det nya avtalet.

“Raptives annonsteknologi är imponerande och deras stöd för att hjälpa oss att öka intäkterna är i världsklass. . Samarbetet med Raptive ger utökad global närvaro. Det är bra för våra kunder och leder till ökad intjäning för M.O.B.A över tid”, säger Peter Carlstedt, Chief Revenue Officer, M.O.B.A. Network.

“Vi är mycket stolta över vad vi hittills har kunnat uppnå för M.O.B.A.,” kommenterar Tina Pautz, EVP, Enterprise, Raptive. “Expansionen av vårt samarbete är ett bevis på det värde vi kan uppnå tillsammans, och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa M.O.B.A. att tjäna så mycket pengar de kan för fler webbplatser i deras portfölj.”

Attachments

Share this with your contacts on

More news

Webcast-presentation av bokslutskommuniké 2023 publicerad

En webcast-presentation av bokslutskommuniké 2023 samt en modererad intervju med VD Björn Mannerqvist finns nu tillgänglig på M.O.B.A. Networks hemsida – https://wearemoba.com/investor-relations/investor-information/presentations/

Your privacy

The cookies that are used on this web site are collecting statistics and measuring the amount of users and page views on the site. They are not personalized and can not be connected to any users identity.