M.O.B.A. Network fortsätter samarbetet med Venatus

M.O.B.A. Network har förlängt sitt kontrakt med den globala ad tech-plattformen Venatus Media, där Venatus kommer att fortsätta monetisera flera av M.O.B.A. Network´s största gaming community-varumärken genom direkt och programmatisk annonsförsäljning. Det nya kontraktet har förbättrade villkor för att stärka relationen ytterligare, vilket gör att partnerskapet kan växa kraftfullt i framtiden. Baserat på preliminära försäljningssiffror för 2021 uppskattar M.O.B.A. att de nya förbättrade villkoren skulle ha genererat ytterligare ca. 270 000 USD till sin EBITDA.

Björn Mannerqvist, VD M.O.B.A. Network kommenterar: “Jag är glad att fortsätta vårt partnerskap med Venatus eftersom vi har utvecklat en bra relation under åren. Vi båda är på en tillväxtresa och arbetar hårt tillsammans för att leverera en fantastisk reklamupplevelse för de många varumärken som vill nå våra växande gaming communities över hela världen.”

Matt Cannon, COO för Venatus kommenterar: “Att ha ett så framgångsrikt pågående partnerskap med en världsledare inom gaming-communities är något som Venatus är väldigt stolta över. Att jobba med M.O.B.A. Network driver oss att fortsätta utveckla våra ad tech- och kreativa lösningar ytterligare för att fortsätta producera de fantastiska resultat vi har sett hittills i partnerskapet. Vi är glada över att fortsätta hjälpa till att driva tillväxt och intäkter för M.O.B.A. Network och ser fram emot att se innovationerna som vårt partnerskap inspirerar till 2022.”

Attachments

Share this with your contacts on

More news

Your privacy

The cookies that are used on this web site are collecting statistics and measuring the amount of users and page views on the site. They are not personalized and can not be connected to any users identity.