Lanserar PRIME – en prenumerationsmodell för rörligt innehåll

M.O.B.A. Network’s prenumerationsmodell ska bidra till nya intäkter samtidigt som den ökar varumärkenas attraktionskraft bland medlemmarna. Modellen har hittills lanserats på de tre största communityvarumärkena – MOBAFire, SMITEFire och DOTAFire.

Intäktsmodellen, som döpts till PRIME, är en prenumerationstjänst för rörligt innehåll. Den möter efterfrågan från medlemmarna i M.O.B.A. Network’s communities som vill exponera sitt rörliga material till en ännu större publik. Med PRIME kan medlemmarna exponera sina streams via Twitch eller YouTube till följarna i M.O.B.A.s communities.

”PRIME är en viktig, långsiktig satsning som ökar värdet av medlemskapet i våra communities, vi erbjuder medlemmarna nu en marknadsföringskanal för rörligt de inte haft innan”, säger VD Björn Mannerqvist. ”Vi kommer också på sikt att kunna erbjuda våra partners samarbeten med PRIME-medlemmarna som är viktiga micro-influencers.”

PRIME har testats på MOBAFire under en längre period för att säkerställa teknik och betalningsmetoder och har också lanserats på DOTAFire och SMITEFire. Efter testperioden har PRIME cirka 400 betalande kunder. En prenumeration kostar i nuläget $12 för 6 månader eller $20 för 12 månader.

Attachments

Share this with your contacts on

More news

Webcast-presentation av bokslutskommuniké 2023 publicerad

En webcast-presentation av bokslutskommuniké 2023 samt en modererad intervju med VD Björn Mannerqvist finns nu tillgänglig på M.O.B.A. Networks hemsida – https://wearemoba.com/investor-relations/investor-information/presentations/

Your privacy

The cookies that are used on this web site are collecting statistics and measuring the amount of users and page views on the site. They are not personalized and can not be connected to any users identity.